Κόρμπος:”Και να μην πάρουμε άδεια, δεν φοβάμαι. Με την αφαίρεση βαθμών θέλει προσπάθεια”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Παναγιώτης Κόρμπος , σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ”ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6” στάθηκε στην καχυποψία που δημιουργούν οι αποδόσεις πριν τους αγώνες ενώ σχολίασε και το ζήτημα της άδειας των ”κυανέρυθρων”

Για την καχυποψία που δημιουργούν οι συζητήσεις για τις αποδόσεις πριν τα παιχνίδια: «Σίγουρα δημιουργείται καχυποψία. Το ίδιο έγινε και στο 1-1 με τον ΠΑΣ, όλοι θα έλεγαν ότι θα κερδίσει ή θα γίνει ανατροπή. Εμείς τα βλέπουμε όλα αυτά. Όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι, δεν σου λέει κανένας ότι θα κερδίσεις. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ούτε κακούς ποδοσφαιριστές, ούτε ότι έχει κακή ομάδα. Όταν δημιουργείται κάτι τέτοιο, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και πάντα θα φταίει ο ποδοσφαιριστής».

Για τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζεις. Φέτος δεν είχαμε τη σταθερότητα που θα θέλαμε. Στο τέλος ευτυχώς πήραμε κομβικά παιχνίδια και έμπλεξαν άλλες ομάδες».

Για το αν τους επηρεάζει το θέμα με την άδεια: «Κάποιοι μπορεί να το ζουν για πρώτη φορά. Εγώ το έχω ξαναπεράσει. Το 2015 δεν είχε πάρει άδεια ο Πανιώνιος και όλοι στην προετοιμασία έλεγαν ότι είναι το φαβορί για να πέσει. Εκείνη τη χρονιά ο Πανιώνιος βγήκε πέμπτος. Τότε έλαμψε το άστρο του Μπακασέτα, τώρα μπορεί να λάμψει το άστρο του Τσιλούλη, του Οικονομίδη, του Μανθάτη… Και να μην πάρουμε άδεια, δεν φοβάμαι. Με την αφαίρεση βαθμών θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους. Πρέπει να χτίσεις στο φετινό και να πεις ότι πρέπει να κερδίσω περισσότερα παιχνίδια από πέρυσι».

Για την θέση που τερμάτισε ο Πανιώνιος: «Είναι αφύσικο αυτό που κάναμε. Δεν υπήρχε σταθερότητα, εμφανιστήκαμε σε παιχνίδια κατώτεροι των περιστάσεων. Δεχτήκαμε ήττες που δεν μας αρμόζουν, ούτε ομαδικά, ούτε σαν σύλλογος, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε σε παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε. Με τρεις-τέσσερις νίκες που κάναμε, πήγαμε ψηλά. Δεν σημαίνει κάτι η έκτη θέση. Δεν είναι επιτυχημένη η χρονιά στο σύνολό της. Μόνο σαν θέση μπορούμε να πούμε ότι πήγαμε καλά. Άλλη χρονιά είχαμε σωθεί με 43 βαθμούς».

Για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κερδίζουν κάθε αγώνα. Παίκτης που έχει συμβιβαστεί με την ήττα ακόμα και στην προπόνηση, δεν έχει βλέψεις ως ποδοσφαιριστής. Η δουλειά μας αφορά τη νίκη και αυτό θέλει κάθε ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή