Λάρισα: Ποδηλάτης λήστεψε μίνι μάρκετ αλλά συνελήφθη

Print Friendly, PDF & Email

Σαν κύριος διέφυγε με ποδήλατο ο ληστής που άρπαξε τις εισπράξεις με την απειλή μαχαιριού ενός συνοικιακού μίνι μάρκετ στη συνοικία της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα το απόγευμα της Κυριακής, αλλά οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας έδειξαν την πορεία του ως το σπίτι ενός φίλου του!

Εκεί συνελήφθη ο 37χρονος Έλληνας, που είναι χρήστης ναρκωτικών όπως και ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός. Στα σπίτια τους δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, μία τηλεκάρτα με υπολείμματα ναρκωτικού, αλλά και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία μαζί με μέρος των 400 ευρώ που είχε αρπάξει ο δράστης.

Ο ληστής είχε μπει νωρίς στο κατάστημα φορώντας κουκούλα χαμηλά στο πρόσωπό του, χωρίς να προκαλέσει υποψίες στον 36χρονο προσωρινά υπεύθυνο και σύζυγο της 34χρονης ιδιοκτήτριας, καθώς εκείνη την ώρα έβρεχε. Αμέσως πήγε στο βάθος του μαγαζιού, δήθεν ψάχνοντας κάποια είδη για να ψωνίσει, ενώ στην πραγματικότητα περίμενε να φύγουν οι υπόλοιποι πελάτες. Όταν ο ιδιοκτήτης έμεινε μόνος, ο άγνωστος έβγαλε μέσα από το μπουφάν του ένα μεγάλο μαχαίρι και άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Αμέσως μετά, ανέβηκε στο ποδήλατο που είχε αφήσει έξω από το κατάστημα και εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, η κάμερα κλειστού κυκλώματος τον κατέγραψε και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ακολούθησαν την διαδρομή του ως το σπίτι όπου κατέφυγε, παρακολουθώντας τον από τις κάμερες του δρόμου. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε σε βάρος του 37χρονου δίωξη για ληστεία, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και στον 40χρονο για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή