Λαϊκά δικαστήρια από τους φιλάθλους των Τρικάλων, ξέσπασε σε κλάματα ο Αϊβαζόγλου (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Τεταμένο είναι το κλίμα στον ΑΟ Τρίκαλα μετά την ήττα με 2-1 από τον ουραγό της Football League, Αιγινιακό, που έβαλε πλέον σε μπελάδες τη θεσσαλική ομάδα αναφορικά με την παραμονή της.

Αρκετοί Τρικαλινοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Αιγίνιο ξέσπασαν κατά των παικτών τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Κάντε αποχή τώρα”.

Ο τεχνικός Μιλος Κοστιτς βγήκε έξω από τα αποδυτήρια και ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση των παικτών ενώ υποσχέθηκε πως την άλλη εβδομάδα οι παίκτες θα παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο.

Από την πλευρά του ο Πάνος ζήτησε συσπείρωση και ζήτησε να πανε όλοι μαζί. Σε ερώτηση γιατί έγινε αποχή ο αμυντικός του ΑΟΤ δεν απάντησε. “Εμείς πιστεύετε ότι θέλουμε να χάσουμε” με τους οργανωμένους οπαδούς να σημειώνουν ότι έχασαν για να τιμωρήσουν τον πρόεδρο.

Ο Πάνος παράλληλα τόνισε: “εμείς πιστεύετε ότι θέλουμε να πέσει η ομάδα;” Στην συζήτηση πήρε μέρος και ο Νικογλου ο οποίος ζήτησε ηρεμία για την επόμενη μέρα.

Ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε κυρίως στο στόχαστρο ήταν ο Βαγγέλης Γκοτοβος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ηλίας Αϊβαζόγλου, δεν μπορούσε να χωνέψει την ντροπιαστική ήττα και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ κάθισε στην κερκίδα, ακόμη και μισή ώρα, μετά τη λήξη του ματς.

Πηγή:goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή