Κάστρο: “Παρωδία η διαιτησία στο Περιστέρι, δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Λουίς Κάστρο, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στάθηκε κυρίως στη διαιτησία του Βρέσκα, κάνοντας λόγο για παρωδία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη. Γενικότερα δεν μιλάω ποτέ για την διαιτησία και τα λάθη που μπορεί να γίνονται στο παιχνίδι, αλλά αυτό που έγινε εδώ σήμερα είναι παρωδία και κάτι που δεν έχω δει ξανά στη ζωή μου. Έχουμε ένα καθαρό γκολ και διαμαρτυρόμαστε αυτή τη στιγμή. Παρ’ όλο που παραπονεθήκαμε κι είπαμε πως είναι μια κανονική φάση κι ένα γκολ, ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι. Τα 8 λεπτά του έξτρα χρόνου, χωρίς να μετράμε τις καθυστερήσεις, χωρίς να μιλάμε για το ότι καθυστερούσε ο τερματοφύλακας που είναι λογικό γιατί ο Ατρόμητος κέρδιζε. Θα πρέπει να τσεκάρουμε πόσο χρόνο χάσαμε στο VAR. Θα πρέπει να τσεκάρουμε πόσο χρόνο χάσαμε με αυτές τις δύο φάσεις».

Για το αν είδε ο ίδιος τη φάση του γκολ του Παναιτωλικού: «Εννοείται πως παρακολούθησα τη φάση. Δεν είμαι στη θέση του διαιτητή, αλλά αυτό που παρακολούθησα είναι πως είναι γκολ. Το οφσάιντ δεν είναι σαν το φάουλ, ή θα είναι οφσάιντ ή θα είναι καθαρό γκολ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή