Λουτσέσκου: «Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτοί το έκλεψαν κι αυτό δεν αλλάζει»»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη στη Νova και για πολλοστή φορά έκανε λόγο για «κλεμμένο πρωτάθλημα» αναφερόμενος στα περσινά γεγονότα στην Τούμπα στο παιχνίδι μεταξύ των Δικεφάλων.

“Η πραγματικότητα είναι ότι στην καριέρα σου μπορεί να σου δοθεί 5 ή 10 φορές η ευκαιρία να παίξεις ένα παιχνίδι που θα κρίνει το πρωτάθλημα. Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτοί το έκλεψαν! Υπήρξαν πολλά πράγματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να μην μας επιτρέψουν να χαρούμε το αποτέλεσμα που πήραμε. Είναι κάτι που έχει γίνει και θα το θυμούνται όλοι για όλη τους τη ζωή. Κι εμείς και οι αντίπαλοι μας, που ξέρουν ότι δεν κέρδισαν καθαρά. Είναι πράγματα που έγιναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επηρεάζουν απόλυτα όσα γίνονται τώρα. Είναι ένα παιχνίδι. Έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο και στον προπονητή. Μπορεί να επηρεάσει το πρωτάθλημα και την ψυχολογία και θα δούμε τι θα γίνει

Πολλές φορές γίνονται τέτοιες ερωτήσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν ξέρω αν γίνεται επίτηδες. Δέχομαι μηνύματα που μου λένε ότι ίσως πρέπει να σταματήσω για αυτό να μιλάω. Δεν αλλάζει η πραγματικότητα και όταν με ρωτάνε δεν μπορώ να μην το πω. Όταν κάνεις μία ενέργεια, πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις και τις ανάλογες συνέπειες…”, σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός ερωτηθείς αν είναι ιδιαίτερο το ματς με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή