Λουτσέσκου: “Θέλω να δω ένα λάθος το οποίο θα κρίνει ένα αποτέλεσμα υπέρ μας”

Print Friendly, PDF & Email

Στη φάση του γκολ του Άρη στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ντέρμπι. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες το ματς θα έληγε 1-0 υπέρ της ομάδας του και πως θα ήθελε να δει αυτή την σεζόν “ένα λάθος το οποίο θα κρίνει ένα αποτέλεσμα υπέρ μας, μόνο ένα λάθος, όχι παραπάνω”.

Αναλυτικά:

“Είναι ένα παιχνίδι, είμαστε μια ομάδα η οποία έχει παράγει καλό ποδόσφαιρο, ξέρουμε ακριβώς πως να το προσπεράσουμε και που θέλουμε να φτάσουμε αλλά και πως θα το κάνουμε αυτό.

Και ξανά θα πρέπει να το τονίσω, ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έλεγε 1-0 υπέρ μας, θέλω να δω αυτή την σεζόν ένα λάθος το οποίο θα κρίνει ένα αποτέλεσμα υπέρ μας, μόνο ένα λάθος, όχι παραπάνω. Μην παίζοντας το τέλειο παιχνίδι μας, θα έπρεπε να κερδίσουμε στο τέλος κανονικά. Αυτό είναι το ένα κομμάτι που κρατάμε και αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι δεν παίξαμε στα ίδια επίπεδα όπως συνήθως”.

Για το αν οι παίκτες του δεν είχαν το πάθος που… έπρεπε για ένα τοπικό ντέρμπι, είπε:

“Πιστεύετε ότι παλεύοντας για το πρωτάθλημα, για την καριέρα του, ο κάθε παίκτης δεν είχε πάθος σήμερα; Θέλουμε να κερδίσουμε σαν… τρελοί, υποφέρουμε γι’αυτό, θυσιαζόμαστε γι’αυτό και μπορεί να συμβεί μια μέρα στην οποία να μην είμαστε τέλειοι.

Έχετε πάντα μια τέλεια ημέρα εσείς; Είμαστε άνθρωποι, παλέψαμε, τρέξαμε αλλά δεν είχαμε ξεκάθαρες και τις πιο σωστές επιλογές και αυτό είναι μια τελείως διαφορετική άποψη”.

Τέλος, για το αν το αποτέλεσμα ήταν “καμπανάκι” ενόψει της συνέχειας, απάντησε:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για… καμπανάκι κινδύνου, μιλάμε για μια γεμάτη σεζόν στην οποία έχουμε αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβεί μια εμφάνιση σαν την σημερινή. Πρέπει να ξυπνήσουμε αύριο και να είμαστε αυτόματα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Τετάρτης και μετά να εστιάσουμε στην Κυριακή.

Ένα… καμπανάκι κινδύνου θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπάρξει αν ο Άρης έκανε 5-6 ευκαιρίες και δεν υπήρχε αυτό το λάθος του διαιτητή. Αλλά τώρα συγνώμη, δεν νομίζω πως είναι ένα καμπανάκι. Είναι ένα κομμάτι της ποδοσφαιρικής ζωής, να κρατήσουμε τους πόντους και να συνεχίσουμε αυτή την διαφορά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή