Λουτσέσκου: «Μεγάλη πίεση οι Ελληνες διαιτητές, ο Μάε ήταν τέλειος»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έκανε το 8/8 στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 2-0 τον Παναθηναϊκό και οδηγεί πλέον μόνος πρώτος την κούρσα της Super League.

«Συνολικά από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο το παιχνίδι ήταν δικό μας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, που είναι μια νεανική και ποιοτική ομάδα, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Η διαφορά έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Είχαμε αρκετά σημαντική απόσταση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Ρουμάνος τεχνικός, ενώ αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ερωτηθείς για τους αλλοδαπούς διαιτητές που ορίζονται, είπε τα εξής:

«Δεν θα ήθελα να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι είδαμε έναν τέλειο διαιτητή σήμερα. Έχοντας ξένους διαιτητές, απωθεί τους παίκτες από το να αντιδράσουν. Είμαστε κάτω από μεγάλη πίεση, αλλά πιστεύω ότι οι διαιτητές στην Ελλάδα έχουν δέκα φορές μεγαλύτερη πίεση από εμάς, από όλες τις πλευρές. Προσπαθείτε να με κάνετε να πω πράγματα που δεν έχω πει και να βρεθώ σε επιτροπές στην Αθήνα και ξέρετε πώς μας αγαπούν οι επιτροπές».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή