Αρχική Super League 1 Λουτσέσκου: «Οι διαιτητές μας κλέβουν, πέναλτι εμφανές από το ΟΑΚΑ…»

Λουτσέσκου: «Οι διαιτητές μας κλέβουν, πέναλτι εμφανές από το ΟΑΚΑ…»

Βολές κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε ξανά ο Ράζβαν Λουτσέσκου, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ με 3-1. Ο Ρουμάνος είχε ασκήσει κριτική στη διαιτησία και στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το ακυρωθέν γκολ του Ακπόμ ως οφσάιντ. Αυτή τη φορά καταφέρθηκε εναντίον του Διαμαντόπουλου, καθώς στο 3′ υπάρχει πτώση του Ζαμπά στη μεγάλη περιοχή, στην οποία οι άνθρωποι του Δικεφάλου θεωρούν ότι ήταν πέναλτι.

Το αρχικό σχόλιο του προπονητή του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Κυριαρχήσαμε, κερδίσαμε ένα πέναλτι το οποίο ήταν εμφανές από το ΟΑΚΑ ακόμη, αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει. Ξανά ένα παιχνίδι, όπου τιμωρούμαστε από σημαντικές αποφάσεις. Συνεχίσαμε να παίζουμε από εκεί και πέρα. Ήταν άλλο το παιχνίδι μετά το 1-0, προσπαθούσαμε να σκοράρουμε κι ασκούσαμε πίεση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μετά το γκολ, υπήρχε νευρικότητα, δεν είχαμε ισορροπία για 15 λεπτά, αλλά μετά ισορροπήσαμε. Μετά το γκολ της ισοφάρισης, νομίζω ότι κυριαρχήσαμε απόλυτα».

Ερωτηθείς για τους διαιτητές που έχει βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ: : «Είναι πραγματικά δύσκολο για εμάς. Μας κλέβουν, μας επιτίθενται και δεν είναι σωστό όλο αυτό που συμβαίνει».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις γενικά: «Υπάρχει ένα τεράστιο σκάνδαλο, όταν κόβεται ένα τέτοιο καθαρό πέναλτι υπέρ μας. Όλοι είδαν ότι ο τερματοφύλακας, χτύπησε τον επιθετικό μας. Δεν ξέρω αν αυτά που συμβαίνουν έρχονται από κάποια πίεση ή από κάτι άλλο. Μας δημιουργούν πρόβλημα πάντως. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και κάνουμε αυτό που πρέπει».


Για τη συμπεριφορά του Πασχαλάκη:
«Ήταν λάθος το γεγονός ότι γύρισε κι έδειξε τη χαρά του έτσι στους φιλάθλους. Πρέπει να εστιάσει στο γήπεδο, αυτή είναι η δουλειά του. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι το έκανε με άσχημο τρόπο».

Exit mobile version