Λουτσέσκου: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήρθαν πέρυσι στην Τούμπα και μας εξαπάτησαν»

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη με αφορμή τα γενέθλιά του για τα 50 χρόνια του, έδωσε στην ρουμανική εφημερίδα Fanatik ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Λουτσέσκου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ξανά και στο περσινό πρωτάθλημα μιλώντας για άλλη μία φορά με σκληρά λόγια κατά ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

-Ραζβάν ποια είναι η μεγαλύτερη σου απογοήτευση;

Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις μια απάντηση. Αν με ρωτάς τώρα δεν ξέρω. Ξέρεις γιατί; Γιατί κατάλαβα ότι στη ζωή μαθαίνεις πάντα κάτι νέο. Υπάρχουν στιγμές και στιγμές. Κοίτα, τώρα διάβαζα ένα βιβλίο που έλεγε για τους πετυχημένους ανθρώπους ότι υπάρχει μια άγνωστη λέξη γι΄αυτούς, αποτυχία. Ίσως να μην υπάρχει και η λέξη απογοήτευση. Υπάρχει όμως μια λέξη, αποτελέσματα. Και αυτό τους δίνει τη δύναμη να εκλαμβάνουν ως εμπειρία και το θετικό και το αρνητικό αποτέλεσμα. Παίρνω αυτό το μάθημα και συνεχίζω. Προσπαθούν να πιστέψω σε αυτό που κάνω…

-Ποια στιγμή σου έρχεται πρώτη;

Σίγουρα η περσινή σεζόν έκρυβε μια μεγάλη απογοήτευση επειδή παλέψαμε και κερδίσαμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο και στη συνέχεια Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήρθαν και το πήραν από εμάς. Ήρθαν στην Τούμπα αποφασισμένοι να μας… ξεγελάσουν, να εξαπατήσουν και να μην αγωνιστούν. Η ιστορία δουλεύτηκε από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε πως μετά από αυτό δεν θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και τελικά τερμάτισε τρίτος. Πες μου πόσες ομάδες στον κόσμο, πόσοι προπονητές κερδίζουν το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο και οι επιτροπές αποφασίζουν που θα καταλήξει τελικά ο τίτλος. Νομίζω πως είμαστε το μοναδικό φαινόμενο. Η απογοήτευση είναι τεράστια. Μιλάω και για τους παίκτες που έχω τώρα. Πόσες ευκαιρίες έχει κάποιος να κερδίσει το πρωτάθλημα; Πρέπει να κάνεις πάντα το καθήκον σου, για σένα και την οικογένειά σου. Έχεις μία, δύο, τρεις πιθανότητες για να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα… Όπως και να΄χει αποτελεί πια ιστορία αλλά η απογοήτευση παραμένει μεγάλη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή