Λουτσέσκου: «Το πρωτάθλημα εκλάπη», Γ. Σαββίδης: «Αυτό είναι για τον πατέρα μου»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, τόνισε πως η ομάδα του παρέδωσε μαθήματα του ποδοσφαίρου επανέλαβε πως το πρωτάθλημα κλάπηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος:
«Αυτή τη στιγμή είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Όχι μόνο κερδίσαμε, αλλά παραδώσαμε μαθήματα ποδοσφαίρου. Δείξαμε ότι αξίζουμε να κερδίσουμε τα πάντα και αντί να πανηγυρίσουμε δύο τίτλους πανηγυρίσαμε έναν, όμως είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Θα μπορούσαμε να δώσουμε και τον τίτλο του πρωταθλήματος στους οπαδούς μας, όμως ο τίτλος κλάπηκε, αλλά σήμερα μπορέσαμε να δώσουμε το Κύπελλο και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το τι είναι αυτό που είπε στους παίκτες του: «Να παίζουμε ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να το απολαύσει ο κόσμος. Το καταφέραμε αυτό, αντιμετωπίσαμε μία ομάδα επιθετική στην άμυνα της και νομίζω ωστόσο ότι δημιουργήσαμε πολλές μεγάλες ευκαιρίες και νικήσαμε».

Μάλιστα, τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV, ο Γιώργος Σαββίδης, μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του Ιβάν Σαββίδη, αγκάλιασε τον Ρουμάνο τεχνικό, φωνάζοντας: «Είμαστε πρωταθλητές. Είμαστε πρωταθλητές. Εδώ μέσα. Αυτό είναι για τον πατέρα μου».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή