Λυσάνδρου: Δεν πήρε θέση για τις μεταδόσεις της ΕΡΤ μετά τη συνάντηση με Αυγενάκη

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστημένος από την συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τους κορυφαίους των ομοσπονδιών που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο η ΕΡΤ να μη μεταδόσει τους εντός έδρας αγώνες των Λαμία, Ατρόμητου και Άρη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Με ικανοποίηση φέρνουμε θέλουμε κάποια αποτελέσματα να φαίνονται με αστραπιαία ταχύτητα. Δηλαδή πάγια αιτήματα, όπως η ελάφρυνση της φορολογίας, παίρνει σάρκα και οστά πάρα πολύ γρήγορα, ευχαριστούμε το υπουργείο για την πρωτοβουλία», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και συνέχισε:

«Είτε πρόκειται για τα οικονομικά, είτε για την ασφάλεια και της βίας χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων, όχι μόνο των αθλητικών. Υπάρχουν θέματα που άπτονται διάφορων υπουργείων. Με πρωτοβουλία του υπουργείου αθλητισμού τα πράγματα προχωράνε πολύ γρήγορα. Η Σούπερ Λίγκα είναι ικανοποιημένη και θα συμμετάσχει ενεργά για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει ξεσπάσει με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ απάντησε: «Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν άλλο. Το συγκεκριμένο υπουργείο δεν έχει κάποια εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή