Λυσάνδρου: «Σημαντικότερη καινοτομία οι αγώνες κατάταξης»

Print Friendly, PDF & Email

Στο βήμα της εκδήλωσης για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 2019-2020 βρέθηκε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Μηνάς Λυσάνδρου.

Στην ομιλία του ο κύριος Λυσάνδρου εξέφρασε την πεποίθησή του πως στο νέο πρωτάθλημα θα υπάρχει μια καινοτομία όσων αφορά τον τρόπο διεξαγωγής με τους αγώνες κατάταξης.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στις δράσεις που ανέλαβε η Super League προκειμένου να μπει το πρωτάθλημα στην καθημερινότητα του φίλαθλου με τα social media.

Αναλυτικά η ομιλία Λυσάνδρου:

«Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγους μήνες προσπαθήσαμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Θεσπίσαμε τους αγώνες κατάταξης, που αποτελεί τη σημαντικότερη καινοτομία. Θέλαμε στρατηγικά να χτίσουμε μια νέα πραγματικότητα γύρω από το ποδόσφαιρο. Στη δική μας λογική, το άθλημα παίζεται κάθε μέρα, από κάθε άνθρωπο, σε κάθε γωνιά της Γης. Με βάση την τεχνολογία, αποφασίσαμε στην υλοποίηση δράσεων που θα βάλει τη Super League στην καθημερινότητά μας. Θα αλλάξει η ιστοσελίδα της Λίγκας, θα αξιοποιηθεί το κανάλι στο YouTube, θα χρησιμοποιηθούν πιο πρακτικά τα social media και θα κανουν το πρωτάθλημά μας εμπειρία. Μέσω υπολογιστή θα καταρτιστεί το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψιν τους περιορισμούς. Φέτος υπάρχει προγραμματισμός από την 1η ως την τελευταία αγωνιστική και αυτό γίνεται επίσης για πρώτη φορά. Εύχομαι σε όλους μια καλή σεζόν με έντονα συναισθήματα και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή