Μάντζιος: «Δεν ήταν θέμα διαιτησίας, ο Λουτσέσκου δεν σεβάστηκε τον Πανιώνιο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Άκης Μάντζιος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης στα panionianea.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Πανιώνιου στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ με πέναλτι στο 120 αλλά και στην απόφασή του να μην παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου εκείνου του αγώνα ως διαμαρτυρία για τις δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου κατά των «κυανέρυθρων».

-Για το ματς Κυπέλλου στην Τούμπα και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ:

“Σίγουρα όλους μας πόνεσε έτσι όπως εξελίχθηκε. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά, κόντρα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με τρομερό ρόστερ και είναι πολύ σημαντικό ότι φτάσαμε εκεί δε διπλό παιχνίδι, είναι διαφορετικό να παίζεις μονό παιχνίδι με μεγάλο αντίπαλο και άλλο δύο ματς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την μεγάλη πρόκριση”.

-Για το πέναλτι που δόθηκε στο 120′:

“Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας. Το έχουμε πει και ήταν κρίμα για την υπερπροσπάθεια που έκανε η ομάδα. Ήταν η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε, να δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν πολύ κοντά και δυστυχώς αυτή η υπερπροσπάθεια μας επηρέασε και στα επόμενα παιχνίδια”.

-Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου μετά το ματς κατά του Πανιώνιου:

“Τώρα που μου δίνεται την ευκαιρία, αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήγα τότε στην συνέντευξη Τύπου, δεν ήταν θέμα διαιτησίας. Ενημερώθηκα που μίλησε πολύ άσχημα στην τηλεόραση μετά το ματς, έδειξε έλλειψη σεβασμού προς όλη την οικογένεια του Πανιωνίου και γι΄αυτό δεν είχα πάει στην συνέντευξη Τύπου”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή