Μάρης: Ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Λασιθίου δεν τρώει κουτόχορτο

Print Friendly, PDF & Email

Για όσα γίνονται στην ΕΠΣ Λασιθίου τοποθετήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης, Λάμπρος Μάρης, σημειώνοντας ότι «ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο».

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μάρη, όπως την δημοσίευσε η ιστοσελίδα anatolh.com:

Με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018 της ΕΠΣ Λασιθίου, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία καλή επιτυχία, στους ποδοσφαιριστές υγεία χωρίς τραυματισμούς και στους διαιτητές του Συνδέσμου μας καλές διαιτησίες με υγεία.

Επί της ευκαιρίας αν και δεν το συνηθίζω θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτά που διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες στις εφημερίδες για την πρόθεση του προέδρου να παραιτηθεί, δηλώσεις παραγόντων για την μη επιτυχία της γιορτής του ποδοσφαιριστή και τι έφταιξε και πολλά άλλα.

Κύριοι της ΕΠΣΛ, ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Λασιθίου δεν τρώει κουτόχορτο. Αντί να προβάλετε και να διαφημίζετε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές Μπασινά-Τσιάρτα που είχατε προσκαλέσει, προβάλατε και διαφημίζατε μόνο τον χορηγό σας όλο το διάστημα πριν τη γιορτή του ποδοσφαιριστή που όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο που έπαιξε στις εκλογές. Οι ανισόποσες «χορηγίες» που δώσατε στα σωματεία για να εκλεγείτε, καταφέρατε να δημιουργήσετε ομάδες (παιδιά και αποπαίδια) πράγμα που ένωσαν καλά οι ομάδες στο πετσί τους. Οι χορηγίες που δώσατε σε παράγοντες της μια σεζόν είχαν σαν αποτέλεσμα πολλές από αυτές (χορηγίες), να μην μπουν στα ταμεία των ομάδων.

Η μεγάλη επιτυχία για αυτό το διάστημα που είστε στο τιμόνι της ΕΠΣΛ είναι η αποχώρηση δύο ομάδων από το Α’ τοπικό!!! (Τουρλωτή, Καλό Χωριό) και επίσης η αποχώρηση της Γυναικείας ομάδας της Νεάπολης από τη Γ’ εθνική, καθώς επίσης και η αποχώρηση των Νέων του ΑΟΑΝ που τους επιβάλατε πρόστιμα υπέρογκα, ενώ για τους Νέους της Αναγέννησης με το ίδιο παράπτωμα δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο και συνέχισαν στο πρωτάθλημα του Β’ τοπικού.

Κύριοι της ΕΠΣΛ, ίσως ξεχνάτε ότι ΕΠΣΛ υπάρχει γιατί υπάρχουν τα σωματεία, αλλά όπως λειτουργείτε πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε και άλλες αποχωρήσεις.

Πολλές από τις αποφάσεις που πήρατε κατά καιρούς, μετά παραδεχθήκατε ότι ήταν λάθος, αλλά η ζημιά είχε γίνει στα Σωματεία, όπως ο υποβιβασμός της ΑΕ Λακωνίων. Από 14 ομάδες στο Α’ τοπικό που ήταν τις κάνατε 12 και ψάχνετε να βρείτε τον δωδέκατο σε όλο το Β’ τοπικό αγνοώντας νόμους και κανονισμούς. Πρόθεσή σας ήταν και καταφέρατε να υποβιβαστούν δύο ομάδες που δεν σας ψήφισαν.

Κύριοι όλα αυτά είναι που υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο στο Νομό μας. Εσείς τα επιτύχατε όλα αυτά και κανείς δεν σας βάζει τρικλοποδιές. Για αυτά που εσείς μαγειρέψατε καθίστε τώρα να τα απολαύσετε».

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΛ

Μάρης Λάμπρος

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή