«Σε κρίση το ελληνικό ποδόσφαιρο, θλιβερή η ιστορία του μετά το 2004»

Print Friendly, PDF & Email

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίση, σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μάριο Μέλχιοτ, ο οποίος αποφάσισε να σχολιάσει όσα γίνονται στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Το 2016 ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας διεκόπη λόγω του χάους που προκάλεσε το πλήθος, αφού οι οπαδοί εκτόξευαν φωτοβολίες στον αγωνιστικό χώρο προτού η αστυνομία του βγάλει εκτός.

Ο μέσος όρος προσέλευσης στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι 4.300 θεατές και πολλοί οπαδοί λένε πως αυτό συμβαίνει λόγω της ανοχής που υπάρχει στη διαφθορά, αλλά και στο γεγονός πως το πρωτάθλημα είναι προβλέψιμο (ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 19 πρωταθλήματα τα τελευταία 21 χρόνια).

Οι οπαδοί (σ.σ.: του ΠΑΟΚ) είναι πολύ παθιασμένοι και δεν είναι ποτέ εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα εκτός Ελλάδα να νικήσει εκεί (σ.σ.Τούμπα). Γι’ αυτό είναι μια θλιβερή ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την θαυμάσια επιτυχία στο Euro 2004, όπου πήρα κόντρα στις προβλέψεις. Όλη η χώρα αγάπησε το ποδόσφαιρο εκείνο το καλοκαίρι», έγραψε μεταξύ άλλων σε blog του ο παλαίμαχος Ολλανδός αμυντικός, προσθέτοντας μία ευχή:

«Ελπίζω να έγινε το πρώτο βήμα για να γίνει στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο ένα όμορφο παιχνίδι όπως θα έπρεπε να γίνει, το οποίο θα απολαμβάνουν οι οπαδοί όπως συνέβη το 2004».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή