Μέτρησε γκολ που μπήκε με χέρι και από θέση offside στις καθυστερήσεις

Print Friendly, PDF & Email

Από ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ κρίθηκε η χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ της Μπόρνμουθ και της Γουέστ Χαμ για την Πρέμιερ Λιγκ, το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Έλα, όμως, που αντίστοιχα κορυφαία η απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης, Στιούαρτ Άτγουελ, να μετρήσει το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το σκορ, ήταν συναρπαστικό και γεμάτο συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, με γκολ στο 29’ και στο 57’. Ο Αρναούτοβιτς με δύο προσωπικά τέρματα έκανε ανατροπή στην ανατροπή στο 81’ και στο 89’, αλλά την πιο μεγάλη… ανατροπή του ματς, την έκανε ο ρέφερι.

Σε μια γέμισμα στο 91’, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των «κερασιών», Ακέ, πήρε την κεφαλιά και τροφοδότησε τον Γουίλσον. Εκείνος βρήκε την μπάλα με το χέρι και σαφώς από αντικανονική θέση (οφσάιντ) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός σήκωσε αμέσως το σημαιάκι, για να υποδείξει ότι το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη.

Δείτε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή