Μέχρι τελικής πτώσης

Print Friendly, PDF & Email

Ένας ολόκληρος τοξικός μηχανισμός άσκησης πίεσης μέσω καταγγελιών, διαμαρτυριών, παραστάσεων, δημοσιευμάτων και απευθείας επαφών βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, προκειμένου, αφού χάθηκαν οι εκλογές με ότι αυτό συνεπάγεται, να καταφέρει να επιβληθεί μέσω άλλων οδών ή έστω να πάρει κάτι ως «αντάλλαγμα», προκειμένου να το περιφέρει ως λάβαρο, που θα γράφει «είμαστε ακόμα ζωντανοί».

Επιχειρείται, ασχέτως της βασιμότητας των όσων λέγονται, να παρουσιαστεί ένα τεχνιτό κλίμα καχυποψίας, δυσλειτουργίας και ανισονομίας που να δικαιολογεί εξωτερικές παρεμβάσεις.

Αυτό το κλίμα κατασκευάζεται από τον τοξικό μηχανισμό εντός των συνόρων και μεταφέρεται εκτός αυτών ως «βεβαιότητα» και ως «δικαιολογημένη διαμαρτυρία» συνοδευόμενο, με τα ανάλογα αιτήματα.

Μπορεί οι μάχες προς το παρόν να χάνονται αλλά ο «πόλεμος» θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσης και με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές.

Ο στόχος είναι προφανής: Η αλλαγή κυβέρνησης και η άνευ όρων και ορίων χρησιμοποίησή της, ως εργαλείο, στην προσπάθεια ανατροπής των νέων δεδομένων…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή