Μέχρι 400 οπαδοί του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης

Print Friendly, PDF & Email

Μέχρι και 400 εισιτήρια θα διατεθούν στους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα μεταβούν στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό (07/04, 19:00).

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, οι φίλοι των “ερυθρολεύκων” θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 3.

Αναλυτικά:

«Σε περίπτωση που προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας (Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), αυτοί να φιλοξενηθούν στην κερκίδα της θύρας 3 και να διατεθούν μέχρι τετρακόσια (400) εισιτήρια σε αυτούς σύμφωνα με τα ισχύοντα. Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το τμήμα 6 της θύρας 3 να παραμείνει ΚΕΝΟ φιλάθλων για λόγους ασφαλείας (ζώνη ασφαλείας)».

Παράλληλα, με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση για τον εν λόγω αγώνα.

Η απόφαση:

«Να αποκλεισθεί η πρόσβαση στο γήπεδο όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή κατέχουν εισιτήρια και προσέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση μη τηρώντας τα μέτρα που αποφασίσθηκαν σύμφωνα με το από 29/03/2019 Πρακτικό Σύσκεψης, καθώς και της υπ’ αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/168235/ 5545/251/164 από 05/04/2019 Απόφαση κ. Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο γήπεδο του Παναιτωλικού, κατά την διεξαγωγή του εν θέματι ποδοσφαιρικού αγώνα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή