Μήνυση Θεοδωρίδη κατά ΚΕΔ, Περέιρα και διαιτητών για “εγκληματική οργάνωση”

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τους ορισμούς διαιτητών του επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα για τη 19η αγωνιστική της Super League 1, o επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, μέλη της ΚΕΔ αλλά και τους Κουκουλάκη, Φωτιά και Ευαγγέλου με την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης».

Αυτή είναι η δεύτερη νομική κίνηση του Σάββα Θεοδωρίδη κατά αξιωματούχων της διαιτησίας. Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου κατατέθηκε μήνυση του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, κατά του διαιτητή του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 0-0 Βασίλη Φωτιά (Πέλλας), των βοηθών Νίκου Σάββα (Σερρών), Δημήτρη Φίλου (Βοιωτίας), του διαιτητή VAR, Αγγελου Ευαγγέλου (Αθηνών) και του βοηθού VAR, Ανδρέα Φωτόπουλου (Αθηνών), όπως επίσης και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω.

Η μήνυση κατατέθηκε για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση).

Η νέα μήνυση έγινε μετά τους ορισμούς στα ματς της 19ης αγωνιστικής, όπου επιστρέφουν στη δράση Φωτιάς και Ευαγγέλου μετά από δύο αγωνιστικές που ήταν εκτός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή