«Μήνυση κατά της Super League αν δεν εξοφληθεί η δόση του Νοεμβρίου»

Print Friendly, PDF & Email

Με δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις εξελίξεις αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Super League με τη Nova, τονίζοντας πως θα προχωρήσει σε μήνυση κατά της διοργανώτριας αρχής εάν δεν εξοφληθεί η δόση του Νοεμβρίου ως τις 15 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Διαχέεται μια παραφιλολογία με σκοπό να κάμψει τις αντιστάσεις των μικρών ΠΑΕ, με τις μεγάλες ομάδες να μοιράζονται τη μερίδα του λέοντος και τον κόσμο να μην γυρίζει πίσω.

Ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μπορεί να καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Όσο ανόητοι να είναι κάποιοι από τους μεγάλους, καταλαβαίνουν ότι κάποια παιχνίδια δεν θα μπορούν να μεταδοθούν αν οι μικρές ομάδες δεν θα είναι στην κεντρική διαχείριση. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους τα κανάλια και οι μεγάλοι. Δεχθήκαμε μείωση για να γίνει νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο διετίας.

Γνωρίζετε ότι έχουμε πάρει μόνο ¼ του συμβολαίου και μόλις ξοφλήθηκε ο Οκτώβριος. Εμείς έχουμε τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις, για μένα είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται με τη Nova.

Μου κάνει εντύπωση που αντιδρώ μόνο εγώ, ο κ.Πανόπουλος μας έταζε λαγούς με πετραχήλια. Μας έλεγαν για αύξηση 20% στα έξοδά μας αλλά ήταν φρούδες ελπίδες. Το ότι δεν μιλάει κανείς μου δημιουργεί μεγάλη απορία, το περιθώριο για εμένα είναι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Αν δεν μας πληρώσουν τη δόση του Νοεμβρίου εγώ θα προχωρήσω σε μήνυση απιστίας προς τη διοίκηση της Σούπερ Λιγκ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή