Μήνυση της Κάρντιφ στον ατζέντη που μεσολάβησε για τη μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Εμιλιάνο Σάλα, “έφυγε” πρόωρα από τη ζωή, ενώ πετούσε για την Ουαλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Ναντ στην Κάρντιφ.

Ωστόσο, η μετακίνηση αυτή, που έμελλε να μην πραγματοποιηθεί ποτέ αποτελεί πλέον, την αιτία της διαμάχης των δύο συλλόγων.

Κάρντιφ και Ναντ θα λύσουν δικαστικά τις διαφορές τους σχετικά με τα χρήματα που πρέπει ή δεν πρέπει να πληρώσει η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για την απόκτησή του Σάλα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ομάδα της Ουαλίας, αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του Γουίλι ΜακΚέι, του ατζέντη που μεσολάβησε για να γίνει η μεταγραφή.

Τον κατηγορούν ότι «φούσκωσε» βάσει σχεδίου την τιμή του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, διαδίδοντας ψευδώς πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι, με απώτερο σκοπό να αυξήσει την τιμή του. Τελικά η Κάρντιφ, πλήρωσε 17 εκατ. ευρώ.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί των “Bluebirds” προκύπτουν και από email που είχε στείλει ο ΜακΚέι στον παίκτη, στο οποίο του αποκάλυπτε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και το καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να υπογράψει με την Κάρντιφ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή