Μήτση: Έχω καταγγείλει την ΚΕΔ στην Δεοντολογία για θέματα που παρανόμησε

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη στο «ΦΩΣ» παραχώρησε η διεθνής ρέφερι Θάλεια Μήτση η οποία χθες ήρθε στην επικαιρότητα λόγω της ανοιχτής επιστολής διαμαρτυρίας που έστειλε στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Μεταξύ άλλων η Μήτση είπε:

Τι έχει γίνει στη διαμάχη σου με την ΕΠΟ;

Θα σου τα πω. Πρόσεχε όμως τη διαφορά: Επί προεδρίας Μπίκα στην ΚΕΔ υπήρχαν πέντε βοηθοί διαιτητές γυναίκες, στην Α’ Εθνική και αργότερα υπήρχαν πολλές στις εθνικές κατηγορίες. Φαντάσου ότι όταν η Γ’ Εθνική ήταν επαγγελματική υπήρχαν πέντε γυναίκες ρέφερι, όχι βοηθοί, αλλά πρώτοι διαιτητές!

Η τωρινή ΚΕΔ – ΕΠΟ είναι η πιο «μισογύνικη»; Χαριτολογώντας το λέω.

Δεν ξέρω αν μπορώ να το θέσω έτσι. αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον και στήριξη των γυναικών διαιτητών. Μιλάμε για απόλυτη κατάντια, τα τελευταία δύο χρόνια η ΕΠΟ έχει επιλέξει σκανδαλωδώς να μείνει μόνο με δύο διεθνείς διαιτητές γυναίκες. Τις είχαν στη Γ’ Εθνική και πέρσι για να δείξουν ότι κάνουν κάτι τις ανέβασαν στη Β’. Εγώ προσωπικά δέχτηκα απίστευτο πόλεμο. Όλα τα χρόνια στη Β’ Εθνική είχα εξαιρετική απόδοση, υψηλές βαθμολογίες και πάνω απ’ όλα είχα την αποδοχή των παικτών και των φιλάθλων. Ήμουν στη Β’ Εθνική από το 2008 έως το 2016, από εκεί και μετά με εξαφάνισαν. Γιατί; Δεν ξέρω. Αυτά που ξέρω είναι ότι δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα και οι κανονισμοί. Μάλλον πρέπει να «γλείψεις». Ίσως την ΚΕΔ, τους παράγοντες της Ένωσής σου, πολιτικούς… Επιπλέον είχα κάνει καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για διάφορα θέματα στα οποία η ΚΕΔ παρανόμησε πράττοντας αντίθετα από τους κανονισμούς.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή