Μαινόμενος Κούγιας στο ΔΣ, «είστε υπεύθυνοι ό,τι κι αν συμβεί» είπε προς τον Φούσεκ

Φωτογραφία αρχείου
Print Friendly, PDF & Email

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όταν πήρε τον λόγο ο Αλέξης Κούγιας και απευθύνθηκε στους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA.

Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ με αφορμή την τοποθέτηση του Πετρ Φούσεκ για το πρόβλημα της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε «σας καθιστώ υπεύθυνους για αυτά που μπορεί να συμβούν» και ανέφερε τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι η ΑΕΛ φέτος θα υποβιβαζόταν.

Εν συνεχεία ο Αλέξης Κούγιας έφερε στο τραπέζι τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υποστηρίζοντας πως γίνεται προσπάθεια να επηρεαστεί η εκλογική διαδικασία εκεί. Υπενθύμισε την διαιτησία του Λάμπρου στο παιχνίδι με την Ξάνθη και ότι δεν καθαιρέθηκε από τους πίνακες. Είπε πως το πρόβλημα στη ελληνική διαιτησία είναι γενικευμένο και δεν αφορά μόνο στη Super League, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα την οποία έχει κατηγορήσει επανειλημμένως στο παρελθόν για «στημένα» παιχνίδια.

Ο Φούσεκ προσκάλεσε σε συνάντηση τον Αλέξη Κούγια λέγοντας πως όσα αναφέρει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ μοιάζουν με… μαφία. «Δεν μας τα έχουν πει ποτέ αυτά», είπε έκπληκτος ο Φούσεκ και ο Κούγιας απάντησε:

«Είναι αδιανόητο να λέτε πως τα ακούτε πρώτη φορά. Είστε εδώ σχεδόν δύο χρόνια. Το ξαναλέω. Είστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ή γίνει με την ομάδα μου. Προσωπικά ήλπιζα πως με την διοίκηση του Γραμμένου θα άλλαζαν τα πράγματα αλλά τα βλέπω ακριβώς ίδια ή ακόμα και χειρότερα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή