Μακάμπι Τελ Αβίβ-ΟΣΦΠ: Σφαιρόπουλος και Μπλατ κόντρα στις πρώην ομάδες τους

Print Friendly, PDF & Email

Ο αποψινός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ έχει την ιδιαιτερότητα ότι οι νυν προπονητές τους αντιμετωπίζουν τις πρώην ομάδες τους. Στον πάγκο της Μακάμπι θα καθίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος ήταν προπονητής του Ολυμπιακού από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2018. Τον διαδέχτηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος το 2014 οδήγησε τη Μακάμπι στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Η κόντρα Σφαιρόπουλου-Μπλατ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι προέρχεται από την ήττα με 97-73 από τη Μπασκόνια και είναι δέκατη στη βαθμολογία με 9 νίκες και 12 ήττες. Στόχος της είναι να μπει στην οχτάδα για να αγωνιστεί στα playoff.

Ο Ολυμπιακός μετά την εντός έδρας ήττα του με 76-55 από τη Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, στην προσπάθειά του να τερματίσει στην πρώτη τετράδα για να έχει πλεονέκτημα έδρας στα playoff της Euroleague. Βρίσκεται στην έκτη θέση με 12 νίκες και 9 ήττες.

Ο Βασίλης Σπανούλης πετυχαίνει 10,4 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πολλά στον Βασίλη Σπανούλη, για να πάρουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:05 στη Menora Mivtachim Arena. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πετυχαίνει κατά μέσο όρο 10,4 πόντους ανά αγώνα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Over/Under 10,5 πόντους του Βασίλη Σπανούλη στον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός.

Ο Σπανούλης έχει σημειώσει 218 πόντους στα 21 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague. Το ατομικό ρεκόρ του στην εφετινή διοργάνωση είναι οι 21 πόντοι, που πέτυχε στο ματς της 14ης αγωνιστικής με τη Γκραν Κανάρια. Στον αγώνα του πρώτου γύρου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σημείωσε 16 πόντους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή