Μανιάς: «Η καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει πέναλτι, το είδαμε 15 φορές»

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη και οι παίκτες των Αρκάδων στάθηκαν σε δηλώσεις του στο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικές είναι αυτές του επιθετικού, Μιχάλη Μανιά, ο οποίος αναγνώρισε ότι «ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος», όμως τόνισε πως «είμαστε αδικημένοι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το αποτέλεσμα είναι άδικο. Δεν υπάρχει πέναλτι. Το είδαμε 15 φορές. Είμαστε αδικημένοι. Δε θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε να ποντάρουμε στην κούραση του, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και κοιτάζουμε τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος σε όλο το διάστημα, αλλά αισθανόμαστε αδικημένοι. Στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες και εκτός έδρας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Παπαδόπουλος: «Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Νίκου Παπαδόπουλου, στην κάμερα της Nova:

«Όταν ο διαιτητής διαμορφώνει το αποτέλεσμα, εννοείται ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεν το πήραμε για αυτόν το λόγο. Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις και ο Πασχαλάκης. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και μπορούσαμε να την πάρουμε».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το σημερινό αποτέλεσμα:

«Ο παράγοντας τύχη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, παίζει τεράστιο ρόλο. Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Χιμπέρνιαν, είχαμε 5-6 τετ-α-τετ αλλά δεν πήραμε την πρόκριση. Σήμερα, το είδατε ότι εύκολα θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και όπως είπα και πριν, ο διαιτητής, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή