Μανούσος: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι κλωτσιές και μπουνιές δεν έπεσαν»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην πλέον παίκτης του Πλατανιά, Γιώργος Μανούσος επανέλαβε ότι στον αγώνα της Κρητικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, την 1η Απριλίου, δεν υπήρξαν περιστατικά βιαιοπραγίας κατά των φιλοξενούμενων ποδοσφαιριστών.

Ο Μανούσος μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για:

-το μη… βελούδινο διαζύγιό του με τον Πλατανιά και την υπόθεση με τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν έφυγα καλά, δυστυχώς. Δεν έφυγα όπως ήθελα εγώ, αν και κάναμε καλή σεζόν με την ομάδα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε με τον κύριο Μαθιουλάκη. Θα έπρεπε να κάνει καλύτερη διαχείριση του γεγονότος, μετά τα όσα προέκυψαν την Πρωταπριλιά. Νομίζω ότι έχει κάνει λάθος και εύχομαι να μην του στοιχίσει. Απ’ ότι βλέπω έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και είναι δύσκολο να χτισθεί μια ομάδα από την αρχή. Το θετικό είναι ότι κρατάει τον κύριο Παράσχο, είναι το πιο σημαντικό».

-το τι θεωρεί ότι έκανε λάθος ο κύριος Μαθιουλάκης: «Θα μπορούσε να μην ασχοληθεί καν με ό,τι έγινε. Τα έχω ξαναπεί. Θυμήθηκε μετά από 22 ημέρες να πει ότι έγιναν βιαιοπραγίες. Χθες βγήκαν 17 καταθέσεις που λένε ότι δεν έγινε τίποτα. Αυτά που είπα εγώ και έγινα το μαύρο πρόβατο και έφυγα από την ομάδα. Δηλαδή πρέπει να φύγουν και άλλοι παίκτες τώρα; Όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει πολλά πράγματα πλέον. Πρέπει να λέγονται αλήθειες και όχι παραπάνω πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κλωτσιές και μπουνιές δεν έπεσαν. Το θεωρώ λήξαν αυτό που έγινε με εμένα και τον Πλατανιά, το αφήνω πίσω και δεν με απασχολεί πλέον».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή