«Μας έπαιρναν τηλέφωνο για να δώσουμε το παιχνίδι στη Νίκη Βόλου»

Print Friendly, PDF & Email

Ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, Κώστας Γεωργατζής, υποστήριξε σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Νίκη Βόλου για τη Γ’ Εθνική, ότι άνθρωποι που εκπροσωπούν τη θεσσαλική ομάδα τηλεφωνούσαν όλη την εβδομάδα σε παίκτες του Ρήγα προκειμένου να δώσουν το ματς καθώς η Νίκη μάχεται για την άνοδο.

Τελικά το ματς που διεξήχθη απόψε (7/1) έληξε 0-1 υπέρ της Νίκης Βόλου, ωστόσο ο Γεωργατζής υπογράμμισε πως το παιχνίδι παίχθηκε στα ίσα και η νίκη της Νίκης απόλυτα καθαρή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Γεωργατζής:

«Καταρχάς, χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία. Εύχομαι, αρχικά, ο Αλέξανδρος (σ.σ. Αναστασίου) να γυρίσει γερός, όπως και γύρισε. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό το στυλ παιχνιδιού. Η αναμέτρηση κρίθηκε στη δύναμη, στο ψηλό παιχνίδι και σε μια φάση, το πέναλτι. Πιστεύω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο γύρο, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Περίμενα την Νίκη Βόλου να παίξει ψηλά, όπως έπαιξε. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, είχαμε αυτό το δοκάρι του Τζοβάρα, θα μπορούσε να πάει γκολ. Είχαμε και 2-3 καλές στιγμές για γκολ. Δεν μας “έκατσε”, δεν πειράζει.

Ήθελα να πω κάτι άλλο. Πότε μου δεν έχω κρύψει ούτε από που είμαι ούτε τα συναισθήματά μου για καμία ομάδα, ειδικά για τη Νίκη Βόλου. Είναι κρίμα κάποια άτομα να έχουν καταντήσει τη Νίκη Βόλου να παλεύει για την τρίτη και την δεύτερη θέση στην Γ’ Εθνική και να παίρνουν τηλέφωνα παίκτες και άλλα άτομα, για να “δώσουμε” το παιχνίδι, από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο. Πρέπει να ντρέπονται.

Στο γήπεδο το πήρε πεντακάθαρα η Νίκη Βόλου αυτό το παιχνίδι κι είναι κρίμα κάποιοι να παρακαλάνε παίκτες να “δώσουν” το παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα».

Και συνέχισε «Δεν κάνω καταγγελία, ξέρουν ποιοι είναι. Μας είπαν: “ Έχετε πέσει, δώστε μας το παιχνίδι “. Ονόματα δεν θα πω ξέρουν οι ίδιοι. Τους κοιτάω στα μάτια όλους, είμαι από τη Νέα Ιωνία κι είμαι άνδρας και τα λέω τα πράγματα όπως έχουν. Είναι κρίμα, πραγματικά. Επαναλαμβάνω, το πήρε πεντακάθαρα η Νίκη το παιχνίδι σήμερα και το υπογράφω. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά είναι κρίμα, διότι η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα. Ξέρουν αυτοί που το έκαναν, είναι κάποιοι που είναι στον περίγυρο της Νίκης. Εγώ ξέρω τι βόμβα έριξα αυτά έχω να πω».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή