«Μας είχαν στήσει ενέδρα οι Ελληνες, πουθενά η αστυνομία»

Print Friendly, PDF & Email

Ιταλοί φίλαθλοι της Γιουβέντους που ακολούθησαν τη «Γηραιά Κυρία» στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μιλώντας στην ιστοσελίδα “Tuttosport”, κατήγγειλαν πως οι Ελληνες οπαδοί τους είχαν στήσει ενέδρα στον ηλεκτρικό σταθμό έξω ακριβώς από το Καραϊσκάκη.

“Ήταν ενέδρα. Ήταν οπλισμένοι και προκάλεσαν τρόμο. Προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε μπαίνοντας γρήγορα στην υπόγεια διάβαση που μας οδηγούσε στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως υπήρχαν και εκεί Έλληνες που μας περίμεναν για να μας επιτεθούν.

Δεν υπήρχαν πολλοί σοβαροί τραυματισμοί, είδα όμως έναν τύπο που είχε σχιστεί το μάτι του από επίθεση που δέχτηκε. Όλα αυτά συνέβαιναν την ώρα που δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός για να μας βοηθήσει, στην ουσία ήμασταν αβοήθητοι και παραδομένοι στους Έλληνες οπαδούς”, κατήγγειλε χαρακτηριστικά οπαδός της Γιουβέντους και ανέφερε πως οι Ελληνες ήταν «οπλισμένοι» μεταξύ άλλων με κροτίδες, μπουκάλια και γκλοπ.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του Γκουίντο Τζενάρο που ήρθε στην Αθήνα με το γιο του:

“Οι πωλητές σάντουιτς και κασκόλ γύρω από το στάδιο μας υποδείκνυαν στους Έλληνες σκληροπυρηνικούς οπαδούς, ούρλιαζαν και έκαναν σήματα για να τους βοηθήσουν στην καταδίωξή μας. Ήταν τρελό το γεγονός πως δεν υπήρχαν αστυνομικοί για να επιβάλλουν την τάξη”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή