Μεσοβδόμαδα τα ματς των πρωταθλημάτων και το Σαββατοκύριακο Champions League

Print Friendly, PDF & Email

Από χθες που έγιναν γνωστές οι αποφάσεις και τα πλάνα της UEFA (αναβολή του EURO για καλοκαίρι του 2021 και ολοκλήρωαη των υπόλοιπων διοργανώσεων μέχρι τις 30 Ιουνίου) γίνονται εκτιμήσεις για το πότε θα γίνουν οι αγώνες που απομένουν μέσα στα νέο χρονικό πλαίσιο και πάντα ανάλογα με την πορεία εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, πoυ δημοσιεύει η Metrosport, στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις εθνικές ομοσπονδίες – μέλη της συμφωνήθηκε να εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής των αγώνων Champions League και Europa League τα Σαββατοκύριακα και των αγώνων των εθνικών διοεγανώσεων μεσοβδόμαδα, έτσι ώστε να τελειώσει η σεζόν.

Με τα τωρινά δεδομένα, στόχος είναι οι διοργανώσεις να ξεκινήσουν στις 14 Απριλίου και να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουνίου. Συγκεκριμένα, ο τελικός του Champions League αποφασίστηκε να γίνει στις 27 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.  Ο τελικός του Europa League προγραμματίζεται στις 24 του ίδιου μήνα στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Διαβάστε τις σκέψεις για την ολοκλήρωση της Super League 1 και του κυπέλλου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή