Σε αδιέξοδο η Εθνική, μετά την Τούμπα είναι «ανεπιθύμητη» και στο Καραϊσκάκη…

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΟ κατάθεσε αίτημα στην «Καραίσκάκης Α.Ε.» προκειμένου το φαληρικό γήπεδο να φιλοξενήσει τους αγώνες της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2020 με Ιταλία και Αρμενία, ωστόσο η απάντηση της εταιρίας που διαχειρίζεται την εγκατάσταση ήταν αρνητική.

Η ΕΠΟ προχώρησε στο συγκεκριμένο αίτημα μετά την αδυναμία να ολοκληρωθούν εντός των προθεσμιών τα βελτιωτικά έργα στο Παγκρήτιο Στάδιο, ωστόσο η «Καραϊσκάκης Α.Ε.» ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να επιστρέψει η Εθνική στο φαληρικό γήπεδο.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης όλα δείχνουν πως η Εθνική βαδίζει προς το ΟΑΚΑ, λύση την οποία δεν επιθυμεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, διότι το αχανές στάδιο του Αμαρουσίου δεν μπορεί να αποτελέσει θερμή έδρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική δεν είναι… ανεπιθύμητη μόνο στο Καραϊσκάκης, αλλά και στην Τούμπα. Στο ενδεχόμενο να μετακομίσει εκεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του ΠΑΟΚ Θύρα 4, είχε εκδώσει ανακοίνωση τον περασμένο Νοέμβριο αναφέροντας χαρακτηριστικά «ούτε πάνω από το πτώμα μας»…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή