Με αφαίρεση έξι βαθμών κινδυνεύει η ΑΕΛ λόγω οφειλών σε Αναστασιάδη και Μακρή!

Print Friendly, PDF & Email

Τρεις έργασιμες ημέρες από την κοινοποίηση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ είναι η προθεσμία που έχει η ΠΑΕ ΑΕΛ προκειμένου να εξοφλήσει πλήρως και ολοσχερώς για το ποσό των 56.000 ευρώ των πρώην προπονητή της και νυν προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Αγ. Αναστασιάδη καθώς και τον ποδοσφαιριστή Κ. Μακρή. Σε αντίθετη περίπτωση η απόφαση προβλέπει αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα για κάθε περίπτωση.

Το ίδιο ισχύει για τον Πλατανιά λόγω οφειλών στον ποδοσφαιριστή Ουντότζι, για τον Απόλλων Λάρισας λόγω οφειλών στον ποδοσφαιριστή Δημολιό και για τη Σπάρτη λόγω οφειλών στον ποδοσφαιριστή Γραικό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, Άγγελου Αναστασιάδη του Ηρακλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 12/2017 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού και του από 29-3-2018 ιδιωτικού συμφωνητικού, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 155/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Μακρή του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 577/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 151/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Χιγκόζι ΟΥΝΤΟΤΖΙ (Chigozie UDOZI) του Τζέφρυ (Geoffrey), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 567/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 153/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Δημητρίου ΔΗΜΟΛΙΟΥ του Μιχαήλ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 580/ 2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 154/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Θωμά ΓΡΑΙΚΟΥ του Γεωργίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 579/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας απόφασης.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή