Με επιτυχία και το πρακτικό κομμάτι της Σχολής Ανανέωσης Ταυτοτήτων Τριετίας στην Καρδίτσα (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίστηκε σήμερα (23/9) η λειτουργία της στην Καρδίτσα της Σχολής Ανανέωσης Ταυτοτήτων UEFA A΄και UEFA Β΄που διοργανώνει η ΕΠΣ Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας και υπό την εποπτεία της ΕΠΟ.

Μετά την επιτυχημένη έκβαση της θεωρητικής εκπαίδευσης στο Ξενοδοχείο «Thessalikon Grand», παρουσία των εκπαιδευτών της ΕΠΟ, η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Παρασκευής με το πρακτικό κομμάτι στο γήπεδο του Ρούσσου (είχε προηγηθεί εκπαίδευση την Τετάρτη και στο γήπεδο των Καμινάδων).

Παρουσία του Αν. Προέδρου της ΕΠΣΚ κ. Γιώργου Κρανή, του Προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιαμούλη, του μέλους του Σ.Π.Π.Ν. Καρδίτσας και Ενωσιακού προπονητή κ. Σάκη Τζέλλου, Καρδιτσιωτών προπονητών και των εκπαιδευτών της Ομοσπονδίας κ.κ. Ιωάννη Βονόρτα και Μιχάλη Μητρονάσιου.

Οι εκπαιδευτές υπέβαλαν τους προπονητές σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και στην εφαρμογή στην πράξη όσων προηγήθηκαν στη θεωρητική εκπαίδευση, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επίπεδο και τη συμμετοχή των προπονητών, συνεχάρησαν ΕΠΣΚ και ΣΠΠΝ Καρδίτσας για την άρτια φιλοξενία και λειτουργία τους και τόνισαν τη σημασία του διπλωματούχου προπονητή για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή, με ρόλο ουσιαστικό και στη διαπαιδαγώγηση, ιδίως στις αναπτυξιακές ηλικίες ποδοσφαιριστών.

Πηγή: karditsapress

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή