Με Μάλμε ή Βιντεότον η ΑΕΚ στα πλέι οφ αν προκριθεί επί της Σέλτικ

Print Friendly, PDF & Email

Το νικητή του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία)- Βίντι (Ουγγαρία) θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον ξεπεράσει στον τρίτο προκριματικό γύρο το «εμπόδιο» της Σέλτικ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/8) στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος» θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 21 ή 22 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 28 ή 29 του μήνα.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν καταφέρει να προκριθεί επί της Σέλτικ, τότε θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκς Γιούρμαλα (Λετονία) – Σούντουβα (Λιθουανία) στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ένωση θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 23 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 30/8.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, έγινε γνωστή σήμερα η έδρα του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ, στην περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας. Έτσι, ο πρώτος αγώνας στις 21 ή 22 Αυγούστου θα γίνει είτε στην έδρα της Μπενφίκα (Πορτογαλία) είτε στην έδρα της Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), ενώ ο επαναληπτικός στην Τούμπα στις 28 ή 29 του μήνα.


Τα υπόλοιπα ζευγάρια που προέκυψαν είναι:

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) ή Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία) – Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) ή Σκεντίγια (ΠΓΔΜ)
Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) ή ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) – Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) – Αστάνα (Καζακστάν) ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) ή Άγιαξ (Ολλανδία) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία) ή Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή