Με νίκες συνέχισαν Ξάνθη και Λεβαδειακός, αήττητοι παραμένουν οι Βοιωτοί

Print Friendly, PDF & Email

Το ντεμπούτο του Ζόραν Βούλιτς στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης δεν στέφθηκε με επιτυχία αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ηττήθηκε 2-1 στη Λιβαδειά στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League.

Ο Απόλλων αιφνιδίασε ανοίγοντας το σκορ στο 6′ με τον Παπάζογλου, ωστόσο ο Λεβαδειακός έφερε τούμπα το ματς με πέναλτι του Μπραντάο στο 83′ και γκολ του Γιακουμάκη στο 92′! Ετσι η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό έφτασε τους 10 βαθμούς, προσπέρασε τον έβδομο Ολυμπιακό που έχει οχτώ και φιγουράρει στην πέμπτη θέση μαζί με τον Ατρόμητο, ούσα αήττητη φέτος με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Σημαντική νίκη όμως σημείωσε και η Ξάνθη κερδίζοντας 2-0 την Κασσιόπη στην Κέρκυρα με γκολ του Μεχία στο 65′ και του Σιλά στο 85′. Οι Επτανήσιοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε στο 72′ ο Μπαλάφας. Οι Ακρίτες με αυτό το τρίποντο έφτασαν τους εννιά βαθμούς και βρίσκονται πλέον στην έκτη θέση. Αντίθετα η Κασσιόπη συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη μετά το τρίποντο επί του Παναθηναϊκού και παρέμεινε στη 12η θέση με πέντε βαθμούς.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή