Με Πέλκα αντί του τραυματία Μάνταλου η αποστολή της Εθνικής

Print Friendly, PDF & Email

O Μίχαελ Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στους αγώνες μπαράζ με την Κροατία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι διεθνείς που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Τζαβέλας, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνική Ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι ο Γερμανός ομοσπονδιακός στη θέση του τραυματία Πέτρου Μάνταλου κάλεσε τον Δημήτρη Πέλκα. Ο 24χρονος άσος του ΠΑΟΚ έχει να αγωνιστεί με την Εθνική από το ματς κόντρα στην Ουγγαρία στις 11/10/2015 για τα προκριματικά του Euro της Γαλλίας.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξαν εκπλήξεις στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού, αφού κανονικά μέσα είναι και οι Τοροσίδης, Μανωλάς που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 9/11 στο Ζάγκρεμπ, ενώ το δεύτερο στις 12/11 στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή