Με πολλούς επίσημους καλεσμένους η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της ΕΠΣΑΝΑ

Print Friendly, PDF & Email

Με λαμπρότητα και πολλούς επίσημους καλεσμένους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Κτήμα Ορεινό, η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας από την ΕΠΣΑΝΑ.

Παρόντες ήταν πολλοί άνθρωποι των δημοτικών αρχών της Ανατολικής Αττικής, καθώς και αρκετοί επίσημοι προεξάρχοντος του μεγάλου ευεργέτη της ΕΠΣΑΝΑ και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής κ. Αθανασίου Μαρτίνου, ο Γενικός γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Αθηνών κ. Γαβρ. Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Κυρ. Φύτρας, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Διονύσου Διον. Ζαμάνης, ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Δημ. Μάρκου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Ιωαν. Κασσαβός, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Γ. Βλάχος και Μάκης Βορίδης, ο πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής Ν. Αντωνίου, η Δημοσιογράφος και Πολιτευτής με τη ΝΔ Χαρά Ξάνθη, η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασιλική Αναστασίου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Σωτ. Ζώτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Πάντζας, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Σμέρος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας – Πικερμίου Σπύρος Λουκάτος,οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΑΝΑ Παπαμακάριος και Φλαμπούρης, Αντιδήμαρχοι και παράγοντες ποδοσφαιρικών Σωματείων και σύσσωμο το ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ.

Το παρών από τις ομάδες της Ραφήνας έδωσαν, από την Θύελλα, ο πρόεδρος Χρ. Παπακωνσταντίνου, ο Αντιπρόεδρος Μπ. Μπήλιος και ο Γεν. Αρχηγός Χρ. Μυτιληναίος, ενώ από την Τριγλία Ραφήνας ο Κώστας Κοζής. Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν και ο πρόεδρος του Παλληνιακού Γιώργος Ζάβρας όπως και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Βορβολάκος.

Στην εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ τιμήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Φραντζέσκος και Ανδρέας Λαγωνικάκης, η πρώτη γυναίκα διαιτητής της ΕΠΣΑΝΑ που έγινε διεθνής κα. Αντωνίου, ο Ραφηνιώτης βοηθός διαιτητή και διεθνής Ρ. Μπουξμπάουμ, η περσινή Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας, ο Αήττητος Σπάτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και την άνοδο του, ο Παλληνιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΑΝΑ και την άνοδο του στην Γ’ Εθνική, αλλά και οι πρωταθλητές της περσινής σεζόν και οι ομάδες που κατέκτησαν την άνοδο από την κατηγορία τους.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενώ στην συνέχεια ο Γ. Νάκας ήταν εκείνος που ανέλαβε τις βραβεύσεις.

Πηγή: irafina.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή