Με σφραγίδα Τατούλη – Σιδέρη κατασκευάζεται το γήπεδο της ΕΠΣ Αργολίδας!

Print Friendly, PDF & Email

Το όνειρο για κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου που θα ανήκει στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας θα γίνει πραγματικότητα, έπειτα από την ανακοίνωση ότι εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, έπειτα από τη συνεργασία που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Β. Σιδέρης με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Π. Τατούλη.

Το έργο θα έχει προυπολογισμό 1,4 εκατ. ευρώ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την έγκριση της πρότασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων τριών σημαντικών έργων.

Πρόκειται για τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,3 εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο της στερέωσης, αποκατάστασης, ανάδειξης και επανάχρησης του ιστορικού ναού της Παναγίας στον Πραστό, στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, με προϋπολογισμό 770.000 ευρώ, το έργο της επείγουσας στατικής αποκατάστασης του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, με προϋπολογισμό 185.000, και η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αργολίδας, προϋπολογισμό 1,4 εκατομμύρια ευρώ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή