Με τη συμμετοχή των “μεγάλων” η επιτροπή για το μοντέλο του πρωταθλήματος

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερο ΔΣ της Super League
Print Friendly, PDF & Email

Στη δημιουργία επταμελούς επιτροπής που θα εξετάσει το μοντέλο για το νέο πρωτάθλημα των 14 ομάδων προχώρησε η Super League στο ΔΣ της Παρασκευής (25/01). Σ’ αυτή θα συμμετέχουν και οι τέσσερις “μεγάλοι” (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός), ενώ μαζί τους θα είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης.

Από την πλευρά της η “Ενωση” παρουσίασε το πλάνο της για το πρωτάθλημα των 26 αγωνιστικών, συμπεριλαμβάνοντας κι έναν επιπλέον γύρο που θυμίζει play-offs, ο οποίος δεν θα γίνεται στο τέλος του πρωταθλήματος, αλλά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου.

Ενα άλλο βασικό θέμα που συζητήθηκε είναι η κακή κατάσταση που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος σε αρκετά γήπεδα. Μάλιστα, όταν η κουβέντα πήγε στο γήπεδο της ΑΕΛ υπήρξε ένταση μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Γιώργου Σπανού.

Σε πρώτη φάση, αποφασίστηκε να γίνει έλεγχος σε γήπεδα που έχουν προβληματικό χλοοτάπητα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League:

1/ Ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα 21ης-30ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

2/ Ενέκρινε ομόφωνα ότι θα ελεγχθούν όσα γήπεδα κριθούν ότι εμφανίζουν πρόβλημα στους χλοοτάπητές τους, από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο και σε προσεχές Δ.Σ. θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

3/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι της εταιρείας Molten.

4/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επιτροπή αποτελούμενη από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διαμορφώσει μοντέλο διοργάνωσης του νέου Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο θα παρουσιαστεί σε προσεχές Δ.Σ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή