Με τι ποινές απειλούνται ΑΕΚ και Μελισσανίδης για τα γεγονότα με Άρη

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία με το άρθρο 15.4β που προβλέπει ποινή έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές για την είσοδο οπαδών στο ματς με τον Άρη για το Κύπελλο. Σε απολογία και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Για αύριο Πέμπτη (12/3) στις 16:00 έχει καλέσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου η τελευταία να απολογηθεί για τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών του αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία με βάση το άρθρο 15.4β που προβλέπει ποινή έδρας από 2 έως και 4 αγωνιστικές για την είσοδο των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η εν λόγω κατηγορία αφορά το περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη κατά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, με την Ένωση να απειλείται με πρόστιμο ύψους από 50.000 έως 250.000 ευρώ και ποινή έδρας 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Σε απολογία έχει κληθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με βάση το άρθρο 12, που μπορεί να επιφέρει ποινές απαγόρευσης εισόδου και πρόστιμο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή