Με το δεξί ΑΕΚ και Πανιώνιος, «καμπανάκι» με το καλημέρα για τον ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΕΚ και Πανιώνιος ξεκίνησαν με νίκες το πρωτάθλημα κερδίζοντας Παναιτωλικό και Κέρκυρα αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό.

Η ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας από τον περσινό τελικό Κυπέλλου κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό. Στο 14′ άνοιξε το σκορ με πέναλτι ο Αλμέιδα. Στο 28′ ο Τζήλος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Πορτογάλο στράικερ της Ένωσης, ωστόσο στο 48′ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν αφού αποβλήθηκε και ο Μάρκος Πάουλο. Στο 73′ ο Γιόχανσον διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 73′ σε μία φάση, που αρχικά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, όμως κατόπιν συννενόησης με τον Τζήλο το τέρμα σωστά μέτρησε.

Χαμένα πέναλτι και τελικά η μπίλια στον Πανιώνιο
Στην Κέρκυρα, ο διαιτητής Κουτσιαύτης υπέδειξε δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος, ωστόσο τόσο η τοπική ομάδα στο 38′ με τον Τουράμ όσο και ο Πανιώνιος στο 45′ με τον Μασούντ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Τελικά το ματς κρίθηκε με γκολ του Ντουρμισάι στο 53′.

Τον έσωσε ο Ρέι
Στη Λιβαδειά, στη σκιά του τραγικού περιστατικού με τον χαμό του οπαδού του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος έμεινε σε ρηχά νερά και μοιραία ξεκίνησε με γκέλα το πρωτάθλημα μένοντας στο 0-0. Μάλιστα κινδύνευσε σοβαρά και με ήττα όμως ο Ρέι τόσο στο 53′ όταν απέκρουσε με τη βοήθεια και του δοκαριού το σουτ του Γιουσούφ όσο και στο 94′ όταν αποσόβησε τετ α τετ του Γιακουμάκη, έσωσε τον Δικέφαλο. Δεν δικαιώθηκε η επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου να προβεί σε ροτέισον.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή