Μηδενίστηκε για τη φανέλα με τη Γενοκτονία η ΠΑΕ Ποντίων

Print Friendly, PDF & Email

Σε αντίθεση με την περασμένη εβδομάδα, που ο διαιτητής Ντοσίδης αποδέχθηκε την έναρξη του αγώνα της ΠΑΕ Ποντίων όταν οι άνθρωποι του συλλόγου του Θρυλορίου κάλυψαν με τσιρότα τις επίμαχες φράσεις «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ», αυτήν την φορά το ματς με τον Πανθρακικό δεν ξεκίνησε ποτέ.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ποντίων αρνήθηκαν να βγάλουν τις φανέλες, στις οποίες είχαν και πάλι καλύψει τις επίμαχες φράσεις αλλά ο διαιτητής Δρακίδης, μετά και την παραπομπή του συναδέλφου του της περασμένης εβδομάδας σε απολογία, αποφάσισε να μην ξεκινήσει το παιχνίδι αν δεν άλλαζαν εντελώς φανέλα οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ποντίων. Και έτσι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε!

Όπως καταγγέλλουν οι παράγοντες της ομάδας του Θρυλορίου, τον διαιτητή αυτή τη φορά ενόχλησαν οι πυρριχιστές στην πλάτη της φανέλας. Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι μετά την ακύρωση του ματς, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν φιλικό αλλά αυτό διεκόπη μετά από τηλεφωνική παρέμβαση της ΕΠΣ Θράκης.

Η ΠΑΕ Ποντίων έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΑΣ..ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΕΠΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ…ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ».

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή