Μητέρα μιλάει για τον εθισμό της στο σεξ: Πέντε φορές την μέρα δεν ήταν αρκετές

Print Friendly, PDF & Email

Μία 37χρονη μητέρα τριών παιδιών μιλάει για τον εθισμό της στο σεξ και περιγράφει πώς αυτή της η εξάρτηση κατέστρεψε την σχέση της.

Η Rebecca Barker από την Βρετανία που πλέον ζει στη Γαλλία, λέει ότι ήθελε να κάνει σεξ με τον σύντροφό της πέντε φορές την ημέρα, αλλά και πάλι «δεν ήταν αρκετό».

«Έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα και δεν ήταν αρκετό…», δήλωσε στο BBC η 37χρονη μητέρα η οποία ωστόσο όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της εξάρτησής της, το 2014, βρήκε το θάρρος να απευθυνθεί σε ειδικούς.

«Ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν με το που ξυπνούσα το πρωί και δεν μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου» εξομολογείται.

«Έφτασα στο σημείο να νιώθω άβολα βγαίνοντας από το σπίτι, καθώς ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ» συμπληρώνει η ίδια. Όπως διηγείται η 37χρονη μητέρα ο εθισμός της της δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στη σχέση της γιατί αν και αρχικά ο σύντροφός της «κολακευόταν» στη συνέχεια άρχισε να αμφισβητεί τις προθέσεις της.

«Με κατηγόρησε ότι έχω κάποια άλλη σχέση και από τις τύψεις ήθελα να κάνω συνέχεια σεξ μαζί του» λέει η 37χρονη μητέρα.

Το Νοέμβριο του 2014, η Rebecca είπε να κάνει «ένα διάλειμμα» από τη σχέση της και πήγε να μείνει με τη μητέρα της.

«Όταν έφυγα, είπα στο σύντροφό μου ότι έπρεπε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Κι αυτός το δέχθηκε. Ήμουν υπό τη φροντίδα ενός ψυχίατρου», δήλωσε η 37χρονη, η οποία διαγνώστηκε με κατάθλιψη το 2012 μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

«Έκανα πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μου για να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τον εθισμό στο σεξ», είπε, διευκρινίζοντας ότι όχι μόνο χώρισε με το σύντροφό της, αλλά άλλαζε συνεχώς δουλειά και μετακόμισε στη Γαλλία.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή