«Μονομαχίες» Beach Volley στις γαλάζιες παραλίες του Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Πάνω και δίπλα σε 7 από τις 24 γαλάζιες παραλίες του Αγίου Νικολάου Κρήτης θα γίνει το προσεχές τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουλίου η τελική φάση του  Beach Volley Masters 2017, που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον Δήμο Αγίου Νικολάου, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΑΝ) και την Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ).

Οι αγώνες στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουλίου θα κρίνουν τους πρωταθλητές του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Beach Volley και θα δώσουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλού επιπέδου βόλεϊ, αλλά και τις ομορφιές του τόπου.

Η παραλία «Άμμου», δίπλα στη Μαρίνα της πόλης, όπου ως γνωστόν, θα διεξαχθούν οι τελικοί είναι μία από τις παραλίες που έχουν επιβραβευτεί με τη γαλάζια σημαία, ενώ σε ακτίνα μόλις 500 μέτρων υπάρχουν άλλες 8!

Σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο, λοιπόν, θα συντελεστεί ένα ακόμη βήμα προς την αναγέννηση του  BeachVolley για την οποία δουλεύει σταθερά η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Ραφαϊλάκης: «Να καθιερώσουμε το Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο»

Ο Λευτέρης Ραφαϊλάκης, πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ), στις δηλώσεις του τόνισε: «Φιλοξενούμε για πρώτη φορά τον βασιλιά των αθλημάτων της παραλίας. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2017. Έχουμε στόχο να αναβαθμίσουμε το Beach Volley εδώ στον Άγιο Νικόλαο, όπου από το κέντρο της πόλης και σε απόσταση 500 μέτρων διαθέτουμε επτά μαγευτικές παραλίες, η μια καλύτερη από την άλλη, και η καθαριότητα των οποίων δίνει εννέα γαλάζιες σημαίες, που σημαίνουν πολλά και για τον τουρισμό μας.

Θέλουμε να καθιερώσουμε τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Beach Volley. Πιστεύουμε ότι οι αθλητές, προπονητές και παράγοντες θ’ απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία του Δήμου μας. Οι κάτοικοι της περιοχής και οι πολυάριθμοι φίλοι του αθλήματος ευελπιστούμε να δώσουν το “παρών” στην ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες του τουρνουά παραλία «Άμμου» και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή