Μουρτζίλας: «Μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας»

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/5) στην αίθουσα του πολυχώρου «Εληά» με τη συμμετοχή της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας για τον τελικό Κυπέλλου της Ενωσης.

Η Βέροια θα υποδεχτεί τα Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, σε μια αναμέτρηση που τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα του Ρουμλουκιού και φιλοξενούμενη η «Βασίλισσα» που επιθυμεί να επισφραγίσει μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά.

Το αρχικό χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, κ. Μουρτζίλας και για την αναμέτρηση μίλησαν οι πρόεδροι, οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο ομάδων, σε ένα κλίμα προεόρτιων όπως ακριβώς είναι επιθυμία όλων για μια «γιορτή»!

Στέφανος Αποστολίδης, Σάκης Θεοδοσιάδης και Αλέξης Βεργώνης μίλησαν από πλευράς Βέροιας, αλλά πρώτα μίλησαν οι «γηπεδούχοι» της αναμέτρησης, όχι με αυτή την ιδιότητα, αλλά μετά από κίνηση ευγένειας του Στέφανου Αποστολίδη ο οποίος, όταν του δόθηκε ο λόγος, ως οικοδεσπότης στην πόλη, τον παραχώρησε στον πρόεδρο των Τρικάλων, τον Βασίλη Παπαδόπουλο.

Μάλιστα με τον πρόεδρο των Τρικάλων ξύπνησαν μνήμες πριν 18 ολόκληρα χρόνια, όταν σαν ποδοσφαιριστής σημάδεψε μια συναρπαστική αναμέτρηση με την Αλεξάνδρεια, πάλι στο γήπεδο της Βέροιας, με ένα γκολ στην εκπνοή του αγώνα.

Εκ μέρους των Τρικάλων μίλησαν επίσης ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πρίντζιος και ο αρχηγός, Γιάννης Κιρκιλιανίδης.

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από πλευράς ΕΠΣ Ημαθίας στους προέδρους των δύο ομάδων, ενώ ο πρόεδρος των Τρικάλων απένειμε τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της Βέροιας, Αλέξη Βεργώνη, η οποία αποτελεί τιμή για όλους τους ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» για τη φετινή του πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: verianet.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή