Μπάσιμο ΟΤΕ TV για την κεντρική διαχείριση της Super League

Print Friendly, PDF & Email

Ενδιαφέρον για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του επόμενου Πρωταθλήματος της Super League, μέσω της κεντρικής διαχείρισης, δείχνει ο ΟΤΕ TV, εκπρόσωποι του οποίου συναντήθηκαν με τη Super League.

Πηγές προσκείμενες στο συνεταιρισμό, διαρρέουν ότι η πλευρά του συνδρομητικού καναλιού, επιθυμεί την επονομαζόμενη κεντρική διαχείριση.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, κανείς δεν είναι βέβαιος για το πόσες ομάδες θα περιληφθούν στην κεντρική διαχείριση και με ποιο αντίτιμο.

Ο ΠΑΟΚ, έχει συμβόλαιο με τη Nova και για το επόμενο Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι θα πορευθεί μόνος του. Τον ίδιο δρόμο φαίνεται ότι θα ακολουθήσει και ο Παναθηναϊκός, ενώ η ΑΕΚ περιμένει να δει πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο.

Όμως, και οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι βέβαιο ότι θα δεχθούν να υπαχθούν στην κεντρική διαχείριση και θα αρνηθούν μια πρόταση για “απευθείας” συμβόλαιο με τη NOVA.

Η Nova, που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος, θα κινηθεί με βάση το “μοντέλο ΠΑΟΚ”, επιλέγοντας να συμβληθεί με συγκεκριμένες ομάδες του Πρωταθλήματος και ειδικότερα τις μεγάλες.

Το ενδιαφέρον του ΟΤΕ, διαφοροποιεί τα δεδομένα και δείχνει ότι θα οδηγηθούμε σε πεδίο έντονου ανταγωνισμού, ανάμεσα στους δύο συνδρομητικούς παρόχους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή