Αχιλλέας Μπέος:«Δεν μπορεί να γίνεται τελικός κυπέλλου δίχως κόσμο»

Print Friendly, PDF & Email

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Metropolis 95.5” μίλησε  ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και σχολίασε την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για διεξαγωγή τελικού δίχως κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη στάση του Βασιλειάδη σε ό,τι αφορά τον τελικό: «Η πρόθεσή του είναι να φτιάξει κάποια πράγματα. Το θέμα είναι ότι είτε λόγω πιέσεων είτε επειδή δεν θέλει να σπάσει αβγά, είτε επειδή δεν τον αφήνουν δεν έχει ολοκληρώσει τη σκέψη του. Με αποκορύφωμα όσα συμβαίνουν για τον τελικό. Είναι αδιανόητο, όμως, δεν ευθύνεται μόνο η Πολιτεία, αλλά και η ανύπαρκτη ΕΠΟ. Δεν έχω κάτι να προσάψω στους ανθρώπους, όμως, δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν. Ο τελικός είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ. Δεν ξέρω, όμως, τι ρόλο παίζει».

Για την απόφαση διεξαγωγής του τελικού δίχως κόσμο: «Είναι ντροπή. Δεν μπορεί να γίνει ένας τελικός χωρίς κόσμο. Είναι πολύ απλό για μένα. Το ΟΑΚΑ έχει 70 χιλιάδες θέσεις, ας το κάνουμε με τις ζώνες ασφαλείας 50 χιλιάδων θέσεων. Ας πάρουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από 20 χιλιάδες εισιτήρια, δέκα χιλιάδες η ΕΠΟ ως διοργανώτρια και να αναλάβουν την ευθύνη. Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΕΠΟ. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, κακώς συμμετέχετε. Ο Βασιλειάδης θέλει να κάνει ομελέτα χωρίς να σπάσει αβγά. Στην Ελλάδα δυστυχώς μας διοικούν πολιτικοί που δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο μας αλλά για άλλα πράγματα».

Για το αγωνιστικό σκέλος: «Τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ, με την έννοια του ότι είναι μια συμπαγής ομάδα εδώ και δύο χρόνια. Μόνο μειονέκτημα η απώλεια του μεγαλύτερου ηγέτη του, του Βιεϊρίνια. Είναι ο ηγέτης, ο αρχηγός, ο άνθρωπος που όταν καίει η μπάλα δηλώνει παρών».

Για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ηρακλή για τον ΑΦΜ του Βόλου: «Η ΠΑΕ Βόλος έβγαλε ανακοίνωση γι’ αυτό το θέμα. Όπως αναφέρει, ο προγραμματισμός ξεκίνησε, ανανέωσε ο προπονητής, έκλεισαν 5-6 παίκτες και αθλητικό κέντρο για την προετοιμασία. Αν υπάρξει εξέλιξη που αφορά το ιδιοκτησιακό θα το μάθουν πρώτοι οι μέτοχοι και τα μέλη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια καλή πρόταση από πουθενά. Στη ζωή όλα έχουν μια τιμή. Όπως στον ΠΑΟΚ ήρθε μια πρόταση δέκα εκατομμυρίων ευρώ για τον Πρίγιοβιτς και τον έδωσε. Αν ερχόταν πρόταση με ένα εκατομμύριο δεν θα τον πωλούσε. Αυτήν τη στιγμή, η ομάδα προγραμματίζει και οργανώνεται για το νέο Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή