Μπέος: «Η ΠΑΕ Βόλος δεν θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμο του Ηρακλή»»

Print Friendly, PDF & Email
Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με ομάδα επιχειρηματιών προκειμένου η ΠΑΕ Βόλος να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή, κάτι που ο δήμαρχος Βόλου απέρριψε.  

Αναλυτικά η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή. 

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ( αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή