«Το αθλητικό νομοσχέδιο θα δημιουργήσει πρόβλημα στη ΔΟΕ και θα το γυρίσει πίσω»

Print Friendly, PDF & Email

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, στη συζήτηση της Ολομέλειας για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, προειδοποίησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ότι «η ΔΟΕ θα το γυρίσει πίσω».

Αποσπάσματα από το σχόλιο της κ. Μπακογιάννη για το αθλητικό νομοσχέδιο:

«Θα περίμενα ένα νομοσχέδιο καλύτερα δουλεμένο και σε άλλη λογική. Η ΕΟΕ συσκέφθηκε επί ώρες κατέθεσε 50 παρατηρήσεις που δεν ελήφθησαν ποτέ υπόψιν. Το αθλητικό νομοσχέδιο θα δημιουργήσει πρόβλημα στη ΔΟΕ, που θα έρθει και θα το απορρίψει.
Το νομοσχέδιο βάζει τον κομματισμό μέσα στον αθλητισμό, αυτό δεν μπορεί να το δεχθεί η ΔΟΕ. Η ΔΟΕ κύριε υπουργέ θα σας το γυρίσει πίσω το νομοσχέδιο.

Οποτεδήποτε επεβλήθη ποσόστωση από το μικρότερο σωματείο έως το μεγαλύτερο τα αποτελέσματα ήταν αντίθετα. Μειώθηκαν οι γυναίκες, δεν βρεθήκαν γυναίκες, έβαζαν οι γυναίκες μόνο και μόνο για να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια, οι γυναίκες αυτές δεν επιθυμούσαν να λάβουν μέρος άρα δεν τιμούσαν τη μαχητικότητα των γυναικών και το αποτέλεσμα ήταν μπούμερανγκ για τις γυναίκες. Δεν θα έχετε καλό αποτέλεσμα με αυτήν την ιστορία και θα έχετε σωματεία που δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν.

Δεν υπάρχει πιο φωτογραφική διάταξη στο θέμα του ιπποδρόμου».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή