Μπαλτάκος: «Υπάρχει ενδιαφερόμενος για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό»

Print Friendly, PDF & Email

Παράταση για ακόμη μία εβδομάδα αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου την Κυριακή (11/6).

Ούτε απόψε εμφανίστηκε κάποιο ψηφοδέλτιο να διεκδικήσει την προεδρία του συλλόγου και ως εκ τούτου ο κίνδυνος της διοίκησης πρωτοδικείου είναι πιο ορατός από ποτέ. Ο Δημήτρης Μπαλτάκος πάντως αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και πρότεινε να δοθεί παράταση μίας εβδομάδας ακόμη ώστε οι ενδιαφερόμενοι να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό ατόμων για να κατεβάσουν το ψηφοδέλτιο.

Το αίτημα του κ. Μπαλτάκου έγινε δεκτό μετά την αποκάλυψη που έκανε περί ενδιαφέροντος ανθρώπων που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες του Ερασιτέχνη: «Μας έχουν προσεγγίσει άνθρωποι που θέλουν να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο και να αναλάβουν. Δεν σχετίζονται με εμένα η με κάποιον με κανένα τρόπο. Συνεπώς δεν θα είμαστε εμείς, ούτε σχετίζονται με εμάς. Μας έχουν ζητήσει να μην τα πούμε τα ονόματα και ζήτησαν μία εβδομάδα καιρό, μήπως και τα καταφέρουν. Προτείνω να τους δώσουμε μία εβδομάδα».

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Πλυτάς τόνισε: «Πρώτα από όλα το πρωτοδικείο δεν είναι κακό και έχουμε ξαναπάει. Το πρωτοδικείο μπορεί να ακούγεται ως ξεφτίλα αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι . Απλώς ο πρόεδρος δεν έχει ποινικές ευθύνες για έξι μήνες. Μέχρι πότε θα κρατήσει αυτό; Οι παίκτες των ομαδικών θα σηκωθούν να φύγουν δεν θα περιμένουν τον Αύγουστο πότε θα βγει η διοίκηση. Προτείνω σήμερα αναβολή αλλά όχι επ’ αόριστον».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή