Μπελάδες για τους Iron Maiden, κατηγορούνται για κλοπή στίχων

Print Friendly, PDF & Email

Σε απρόσμενους μπελάδες φαίνεται πως έμπλεξαν οι βρετανοί θρύλοι του heavy metal, Iron Maiden, που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε περιοδεία η οποία θα κάνει στάση και στην Ελλάδα, σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με την σελίδα The Sun, σε βάρος των Iron Maiden έχει κατατεθεί μήνυση από τον Dennis Willcock! Ο πρώην τραγουδιστής του γκρούπ (τους εγκατέλειψε πριν ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις και βρήκε δουλειά στη βιομηχανία της διαφήμισης) καταγγέλλει το συγκρότημα πως του έκλεψαν τους στίχους των τραγουδιών «Prowler», «Charlotte The Harlot», «Phantom Of The Opera», «Iron Maiden» και «Prodigal Son».

Και σα να μην έφτανε ο Dennis Willcock, τους Maiden μηνύει μαζί και ο Terry Wilson-Slesser, ο οποίος υποστηρίζει ότι στίχοι του για το «A Rainbow’s Gold» του BECKETT, κλάπηκαν και χρησιμοποιήθηκαν στο «Hallowed Be Thy Name».

Ο Willcock (που ήταν τραγουδιστής της μπάντας από το 1976 ως το 1978, όπου αντικαταστάθηκε από τον Paul Di’ Anno) ζητά ως αποζημίωση 2 εκατομμύρια λίρες! Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ποτέ δεν… είχε ακούσει τραγούδια της μπάντας, καθώς αποχώρισε από τον χώρο της μουσικής, γι’ αυτό και δεν γνώριζε κάτι.

Εκπρόσωπος του συγκροτήματος αρκέστηκε στο να πει, πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι: «εξωφρενικοί και απόλυτα γελοίοι»!

Οι Iron Maiden παραμένουν μια από τις μεγαλύτερες μπάντες παγκοσμίως έχοντας πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο. Το τελευταίο τους άλμπουμ «Book of Souls» έγινε νούμερο 1 σε 24 διαφορετικές χώρες!

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή